Αρχική Με γνώση και ευαισθησία κοντά στο δημότη  Αρχική
decoration decoration decoration
Γραφείο

Γραφείο: Μενελάου 121 και Έκτορος 105, 13122 Ίλιον

Τηλ. 2102634935

Φαξ. 2102634884

Δείτε τον χάρτη

decoration decoration
decoration decoration decoration
Ψηφοφορία
Είστε ικανοποιημένοι από την διοίκηση του δήμου;
Πάρα πολύ
25%
Πολύ
10%
Λίγο
45%
Καθόλου
20%
Σύνολο ψήφων: 1000
decoration decoration
decoration decoration decoration
Καιρός

ΙΛΙΟΝ

Καθαρός ουρανός
 • Καθαρός ουρανός
 • Θερμοκρασία: 28 °C
 • Άνεμος: ΒΔ (320°), 2 Μποφόρ
 • Ατμοσφαιρική πίεση: 759 mmHg
 • Σχετ. υγρασία: 35 %
 • Ορατότητα: 10 χλμ
 • Ανατολή ηλίου: 06:41
 • Δύση ηλίου: 20:15
Αναφέρθηκε στις:
Σάβ, 18/08/2018 - 23:50
decoration decoration
decoration decoration decoration
Ο Αχιλλέας Πετράς στο facebook
decoration decoration
decoration decoration decoration
Επαγγελματική Δραστηριότητα

decoration decoration

Ανοιχτή επιστολή προς κ. Παπαδήμο

decoration decoration decoration
Ανοιχτή επιστολή προς κ. Παπαδήμο
Υποβλήθηκε από Έλληνας Κυριακή, 13 Νοέμβριος, 2011 - 03:22

κ. Παπαδήμος

Γράφει ο Αχιλλέας Πετράς

Κύριε Παπαδήμο,

- Είμαι ένας λιλιπούτιος, τίμιος Έλληνας και με τον ανάλογο σεβασμό, θα σας πω τα παρακάτω:

- Αναγνωρίζω την αναγνωρισιμότητα που έχετε ως τραπεζίτης,

αλλά, κατά την ταπεινή μου άποψη,

- Το πρώτο 24ωρο, δώσατε την εικόνα, όχι πρωθυπουργού της χώρας, αλλά εκπροσώπου των τριών κομμάτων (Πασόκ, Ν. Δημοκρατίας, Λάος).

- Εάν όμως οι προθέσεις σας δεν είναι αυτές, τότε, θα πρέπει να μην τους επιτρέψετε να σας χρησιμοποιήσουν για την εφαρμογή των μνημονίων και την εξαθλίωση του περήφανου και σήμερα απελπισμένου Ελληνικού λαού.

Διότι,   

- Την ευθύνη για την καταστροφή της χώρας, έχουν ακέραια όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις των τριάντα (30) τελευταίων ετών, εκ των οποίων, άλλοι, επινόησαν ιδεολογήματα και δημιούργησαν μηχανισμούς για να εξυπηρετούν διαχρονικά, τα συμφέροντα των ολίγων της άρχουσας τάξης, αλλά πρωτίστως τα δικά τους και έκαναν το λειτούργημα τους συνώνυμο των σκανδάλων, του βολέματος, του ψεύδους, της απάτης, της φαυλότητας, της διαπλοκής και της λαμογιάς και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να διδάσκουν, σαν πρυτάνεις, την πολιτική αγυρτεία και άλλοι από αυτούς ανέχθηκαν φαινόμενα διαφθοράς και σήψης από τους παραπάνω επίορκους σε όλα τα επίπεδα (πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς & golden boys)

ειδικότερα: 

 •  Πρωτοστάτησαν στην αρχομανία και στις offshore εταιρίες για το πλιάτσικο. Καταβρόχθισαν τις μίζες από το Χρηματιστήριο, τα οπλικά συστήματα, τα δομημένα ομόλογα, τη Siemens, το Βατοπαίδιο κ.λ.π.
 • Ρήμαξαν τις δημόσιες υπηρεσίες. (οργανισμούς και ΔΕΚΟ) Πτώχευσαν τα νοσοκομεία. Διέλυσαν την υγεία. Έφαγαν τις εισφορές των εργαζομένων από τα ασφαλιστικά τους ταμεία και σήμερα τους πετάνε στο δρόμο χωρίς μέριμνα, χωρίς μεροκάματο, χωρίς σύνταξη, διαλύοντας τις οικογένειες τους. 
 • Έφεραν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με αρκετούς από τους δημοτικούς άρχοντες, στην πρώτη θέση της διαφθοράς.

Και μέχρι σήμερα,  

με την εφαρμογή του Μνημονίου, (από τους σημερινούς λαοπλάνους, το οποίο σχεδιάστηκε από τον πρώην, κουρασμένο πρωθυπουργό και μιας ομάδας πολιτικών αλητήριων της Ν. Δημοκρατίας, προσπάθησαν να καταστρέψουν την Ελλάδα μας.  

Εάν λοιπόν έχετε την πρόθεση να σεβαστείτε τον Ελληνικό λαό και να του δώσετε ελπίδα τότε θα πρέπει να πάρετε τα παρακάτω έξι (6) απαραίτητα μέτρα:

1ον Να περιορίσετε την πολυπληθή κυβέρνηση σας σε 15 άτομα και να διώξετε τους υπόλοιπους 35 τεμπέληδες.

2ον Να κινηθεί η κυβέρνηση σας και με συνοπτικές διαδικασίες να συλλάβει και να φυλακίσει όλους τους επίορκους πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς και & golden boys οι οποίοι έφεραν τη χώρα μας στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής.

3ον Να δημεύσει και να βγάλει στον πλειστηριασμό όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και με τα συγκεντρωθέντα χρήματα να εξοφλήσει τα χρέη της χώρας, αφού πρώτα συμψηφίσει της απαιτήσεις της χώρας μας από τη Γερμανία.

4ον Να επιδείξει  κοινωνική ευαισθησία και να σηκώσει σημαία υπέρ του ασθενέστερου πληθυσμού της χώρας μας για την επιστροφή μισθών και συντάξεων αλλά και μέτρα ανάπτυξης υπέρ των μικρομεσαίων επαγγελμάτων.

5ον Να προχωρήσει στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι όμως στο ξεπούλημα της ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής όπως και άλλων οργανισμών για τους οποίους θα πρέπει να φροντίσει να διατηρήσουν τον κοινωνικό τους ή εθνικό τους χαρακτήρα προς όφελος των φτωχότερων στρωμάτων και της εθνικής μας οικονομίας.

6ον Να σκύψει πάνω από την υγεία και την παιδία και να σχεδιάσει το μέλλον των κοινωνικών αγαθών που είναι υψίστης σημασίας και όχι με απαίδευτη προχειρότητα, να αποδεχτεί την συνέχεια συρρίκνωσης Νοσοκομειακών και σχολικών μονάδων.

Κύριε Παπαδήμο,

Εάν κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε ο Ελληνικός Λαός θα σας αποδεχθεί ως Πρωθυπουργό και θα σας στηρίξει. Ακόμη, εάν χρειαστεί, θα δεχθεί να υποβληθεί και σε νέες θυσίες. 

Σε αντίθετη περίπτωση να είστε πεπεισμένος ότι ο περήφανος Ελληνικός λαός θα σας χαρακτηρίσει μαριονέτα ή εκπρόσωπο του κεφαλαίου και θα σας πει ένα ΟΧΙ και θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το ΟΧΙ του 1940

Με απεριόριστο σεβασμό σε όσα γράφω


decoration decoration
decoration decoration decoration
Είσοδος
decoration decoration
decoration decoration decoration
Επερχόμενα Γεγονότα
 • Δεν υπάρχουν επερχόμενα γεγονότα
decoration decoration
decoration decoration decoration
Πρόσφατα σχόλια
decoration decoration