Αρχική Με γνώση και ευαισθησία κοντά στο δημότη  Αρχική
decoration decoration decoration
Γραφείο

Γραφείο: Μενελάου 121 και Έκτορος 105, 13122 Ίλιον

Τηλ. 2102634935

Φαξ. 2102634884

Δείτε τον χάρτη

decoration decoration
decoration decoration decoration
Ψηφοφορία
Είστε ικανοποιημένοι από την διοίκηση του δήμου;
Πάρα πολύ
25%
Πολύ
10%
Λίγο
45%
Καθόλου
20%
Σύνολο ψήφων: 1000
decoration decoration
decoration decoration decoration
Καιρός

ΙΛΙΟΝ

Διασκορπισμένα σύννεφα
 • Διασκορπισμένα σύννεφα
 • Θερμοκρασία: 12 °C
 • Άνεμος: ΒΑ (40°), 4 Μποφόρ
 • Ατμοσφαιρική πίεση: 767 mmHg
 • Σχετ. υγρασία: 62 %
 • Ορατότητα: 10 χλμ
 • Ανατολή ηλίου: 08:04
 • Δύση ηλίου: 18:13
Αναφέρθηκε στις:
Παρ, 16/11/2018 - 03:20
decoration decoration
decoration decoration decoration
Ο Αχιλλέας Πετράς στο facebook
decoration decoration
decoration decoration decoration
Επαγγελματική Δραστηριότητα

decoration decoration

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ

decoration decoration decoration
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ
Υποβλήθηκε από apetras Παρασκευή, 5 Νοέμβριος, 2010 - 21:15

Ζενέτος

Γράφει ο Αχιλλέας Πετράς

Η άποψη μου για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Νέες και Νέοι,

Δεν θα αναφερθώ στο πρόγραμμα του κ. Ζενέτου, διότι είναι γνωστό σε όλους μας, ότι οι πολιτικές συναλλαγές και ανίερες συμμαχίες του πρώην Δημάρχου και του σημερινού, με μία μικρή ομάδα τσιφλικάδων στην πόλη μας, διαμόρφωσαν συνθήκες που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν από τους απλούς ανθρώπους που μένουν στην πόλη μας, οι οποίοι πέραν άλλων και για κατανοητούς λόγους, αποφεύγουν να εναντιωθούν στην κρατούσα κατάσταση.

Ως εκ τούτω θα διατυπώσω μόνο τις παρακάτω απόψεις μου:

 • Κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας άνθρωπος που διαμένει οικογενειακά στην Πετρούπολη και μόνο επαγγελματικά συμφέροντα έχει στο ΊΛΙΟΝ, δεν είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος της πόλης μας.
 • Κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας άνθρωπος, που προωθεί έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού, όπως ποδηλατόδρομος κ.λ.π. και αδιαφορεί για έργα ανάπλασης και υποδομής για την κοινωνική και εμπορική ζωή της πόλης μας, όπως συγκοινωνιακό, παρκινγκ κ.λ.π., δεν είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος της πόλης μας.
 • Κατά την ταπεινή μου άποψη, ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τα χρήματα του Δήμου και από την 1η Ιανουαρίου 2007 που ανέλαβε Δήμαρχος έως και σήμερα, σπατάλησε από το ταμείο του Δήμου, το αστρονομικό ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ (e 1.500.000,00) περίπου, για την προσωπική του προβολή μέσα από εγκαίνια και εκδηλώσεις, (φυσικά με φαγοπότι) Δελτία Τύπου, Ανακοινώσεις, Περιοδικά, στα οποία η φωτογραφία του και το προσωπικό του εκλογικό μήνυμα δεν λείπουν από πουθενά, δεν μπορεί είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος της πόλης μας.
 • Κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν μπορεί να είναι Δήμαρχος μιας πόλης ένας άνθρωπος, όταν πλανάτε, εσφαλμένα ίσως, ότι τα επαγγελματικά του συμφέροντα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, όχι μόνο με το δήμο Ιλίου ή τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, αλλά με όλη την Ελλάδα.

Και για να γίνω σαφέστερος σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία τα οποία έχουν αντληθεί, άλλα, από την προσωπική του ιστοσελίδα http://www.zenetos.gr/ και άλλα από τις παρακάτω ιστοσελίδες.

1982 : Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Εφαρμογών TANCo A.Τ.Ε.Β.E. (www.tanco.gr)

Πρόεδρος Δ.Σ.: Δημήτριος Κωστόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος : Νικόλαος Ζενέτος

Αντικείμενο: Σχεδίαση, μελέτη και κατασκευή ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και πινάκων ενημέρωσης κοινού (hardware – software) για Αεροδρόμια, Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, Αυτοκινητόδρομους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Δήμους, Νοσοκομεία κ.λ.π.

http://www.mevaconh.gr Η Εταιρεία Η Mevaco Βορείου Ελλάδος είναι μια Ο.Ε Μ εταιρεία με εξειδίκευση στην κατασκευή ηλιακών θερμοσιφωνικων δεξαμενών και δεξαμενών κεντρικών συστημάτων θέρμανσης. Είναι μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων MEVACO http://www.mevako.gr

1993 : Ίδρυση της MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. μετα από την συγχώνευση των εταιρειών: (α) ΠΟΙΚΙΛΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΙ Ε.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο MEVACO Ε.Π.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1971, (β) Δ. ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ – Β. ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο ΜΕΚΑΤ Ο.Ε. , η οποία λειτουργούσε από το 1986. 1997

1998 : Αγορά οικοπέδων στη θέση Πράρι - Μουστάκι της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής, συνολικής εκτάσεως 33.000 m2.

1999 : Η MEVACO εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (Παράλληλη Αγορά), γεγονός που απετέλεσε νέα αφετηρία για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

2000 : Ολοκληρώνεται επιτυχώς η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 2,3 δίς.

Μεταφέρεται και το τμήμα σιδηρών κατασκευών της εταιρείας, στο νέο εργοστασιακό κτίριο συνολικής επιφάνειας 6500 m2.

Η λειτουργία του τμήματος στους νέους χώρους ισχυροποίησε τις συνεργασίες με τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και κοινοπραξίες τις οποίες τροφοδοτεί σταθερά με σιδηρές κατασκευές για τις υπόγειες σήραγγες, τους σταθμούς διοδίων κ.λ.π.

Άρχισε η παραγωγή και παράδοση μερών οπλικών συστημάτων (PATRIOT) στην εταιρία INTRACOM, και ανατίθεται στην εταιρεία η κατασκευή εξαρτημάτων για τα ραντάρ των νέων αντιαεροπορικών συστημάτων εδάφους αέρος CROTALE.

2001 : Αγορά ομόρου οικοπεδικής εκτάσεως 7 στρεμμάτων στην ΒΙΠΕ Ασπροπύργου. Η συνολική οικοπεδική έκταση της MEVACO ανέρχεται σε 80 στρέμματα.

Απόκτηση πλειοψηφικής συμμετοχής (51,08%) στην εταιρεία RS POWER η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της συναρμολόγησης και διάθεσης επιβατικών αυτοκινήτων υψηλών απαιτήσεων καθώς και της εμπορίας πάσης φύσεως οχημάτων και ανταλλακτικών. Η εταιρεία μετονομάζεται σε MEVA POWER A.E.

Εξαγορά του 67% της Εταιρείας ΕΣΣΗΕ A.E. που εδρεύει στον Δήμο Εχεδώρου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής, και συντήρησης ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και συστημάτων ηλιακής ενέργειας.

Η εταιρία προχωρά στην αλλαγή της επωνυμίας σε MEVACO Βορείου Ελλάδος.

2002 : η TANCo ΑΤΕΒΕ και η MEVACO A.E. ίδρυσαν την θυγατρική τους εταιρία με την επωνυμία MEVATANCo A.E. Το ποσοστό συμμετοχής της Εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της εν λόγω εταιρείας ανέρχεται σε 51%, ενώ το λοιπό 49% ανήκει στην Ανώνυμη Εταιρεία «TANCO AE».

η Εταιρεία μετά από πολυετή συστηματική προσέγγιση των αγορών της Ευρώπης κατόρθωσε να αποκτήσει εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Πολωνία, η Νορβηγία και η Ρωσία.

Η MEVACO αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο στον τομέα της Βιομηχανικής Υπεργολαβίας

1. Ηλεκτρονικών Πινάκων Αποτελεσμάτων και Χρονομέτρων (Κλειστά Γυμναστήρια, Γήπεδα, Στάδια και άλλων Αθλητικών Χώρων)

2. Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Χρονομέτρησης & Αποτελεσμάτων Αγώνων Κολύμβησης, Water Polo, Kαταδύσεων Ηλεκτρονικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων Κολυμβητηρίου TIMING COMPUTER Κολύμβησης Ηλεκτρονικές Πλάκες Αφής Ηλεκτρονικοί Βατήρες Εκκίνησης

3. Ηλεκτρονικών Πινάκων Πληροφόρησης Κοινού – Μετάδοσης Μηνυμάτων Ασφαλείας (Σήραγγες, Γέφυρες, Διόδια, Νοσοκομεία, Εργοστάσια κ.λ.π.)

4. Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ανακοινώσεων Αφίξεων – Αναχωρήσεων Ηλεκτρονικοί Πίνακες – Monitors – P.I.S. Systems (Αεροδρόμια, Σιδηροδρομικοί Σταθμοί, Λιμάνια κ.λ.π.) Εξοπλισμού Κολυμβητηρίων

Επισημαίνουμε ότι με τους ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων και τα ηλεκτρονικά χρονόμετρα τα οποία παράγουμε, καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Αγοράς.

Επίσης είμαστε επίσημοι προμηθευτές των μεγαλυτέρων Αθλητικών Ομοσπονδιών και Διοργανώσεων στην Ελλάδα.

Η MEVACO μεταφέρεται σε ιδιόκτητους χώρους στη βιομηχανική περιοχή Ασπροπύργου. Σήμερα η MEVACO διαθέτει 80 στρέμματα βιομηχανικών εκτάσεων με πάνω από 13.000 m2 στεγασμένους βιομηχανικούς χώρους και είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο στον τομέα της Βιομηχανικής Υπεργολαβίας.

2002 : Σημαντικότερα γεγονότα κατά το 2002, αποτέλεσαν (α) η ίδρυση της MEVATANCO Electronics, (β) οι νέες σημαντικές επενδύσεις επέκτασης και εκσυγχρονισμού της Εταιρείας, και (γ) η διείσδυση της Εταιρείας σε αγορές του εξωτερικού.

Αναλυτικότερα, υλοποιώντας την σχετική απόφαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, της 27ης Ιουνίου 2002 των μετόχων της, η Εταιρεία προχώρησε, με την συμμετοχή και της ΤΑΝCO Electronics στην σύσταση της εταιρείας MEVATANCO Electronics A.E. Το ποσοστό συμμετοχής της Εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της εν λόγω εταιρείας ανέρχεται σε 51%, ενώ το λοιπό 49% ανήκει στην Ανώνυμη Εταιρεία «TANCO AE».

Παράλληλα, η MEVACO ΑΕ ολοκλήρωσε το 2002 το επενδυτικό πρόγραμμα επέκτασης των βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων της, κ.λ.π. και της απαραίτητης βάσης δεδομένων πάνω στην οποία θα λειτουργήσει το αναφερόμενο ERP, επένδυση που έχει υποβληθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κοινωνία της πληροφορίας», Μέτρο 3.2 – «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ».

Η Εταιρεία μετά από πολυετή συστηματική προσέγγιση των αγορών της Ευρώπης κατόρθωσε να αποκτήσει εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Πολωνία, η Νορβηγία και η Ρωσία.

Mevaco Μεταλλουργική: Συμμετοχή στη σύσταση της ΒΙΠΑΝΟΤ Ασπροπύργου

Πηγή: Express.gr 29/07/10-14:17

Η διοίκηση της εταιρίας Mevaco Μεταλλουργική ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την συμμετοχή της ως ιδρυτικό μέλος στη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Φορέας Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙΠΑ) Ασπρόπυργου Νότιος Τομέας Ανώνυμη Εταιρεία" και το διακριτικό τίτλο "ΒΙΠΑΝΟΤ Ασπροπύργου ΑΕ", της οποίας το καταστατικό εγκρίθηκε με απόφαση του Νομάρχη Δυτικής Αττικής.

Βιομηχανικό πάρκο με Μπήτρο και Druckfarben

Στα σχέδια, τέλος, της Mevaco είναι να συμμετάσχει μαζί με άλλες επιχειρήσεις της περιοχής του Θριασίου (με την Μπήτρος Συμμετοχών, την Druckfarben κ.ά.) στη δημιουργία ενός μεγάλου βιομηχανικού πάρκου, νοτίως της Λεωφόρου Νάτο, έκτασης 2.000 στρεμμάτων. «Είναι ανεπίτρεπτο το μεγαλύτερο βιομηχανικό κέντρο της Αττικής να μην έχει την απαιτούμενη υποδομή να δεχτεί μια βιομηχανία», επισημαίνει το management.

Η όλη επένδυση θα είναι της τάξεως των 23 εκατ. ευρώ, επιχορηγούμενη κατά 45%, και πέρα από τα κέρδη της διαχείρισης θα προσφέρει στις εταιρίες του πάρκου (άρα και στη Mevaco) έμμεσα πλεονεκτήματα, όπως αυξημένα ποσοστά επιχορήγησης από τον αναπτυξιακό νόμο, υψηλότερους συντελεστές δόμησης ακινήτων, άνοδο της αποτίμησης των ακινήτων κ.λπ.


decoration decoration
decoration decoration decoration
Είσοδος
decoration decoration
decoration decoration decoration
Επερχόμενα Γεγονότα
 • Δεν υπάρχουν επερχόμενα γεγονότα
decoration decoration
decoration decoration decoration
Πρόσφατα σχόλια
decoration decoration